Hétköznap 8-21, Szombat 8-15 -ig.
Telefon +36 70 299 9140

Kineziológiai testmasszázs

Nagyszerű lehetőség a test, a szellem és a lélek harmonizálására. A lelki problémák, elszenvedett lelki sérülések megjelennek energetikai rendszerünkben, fizikai testünk egyes részein, fájdalmas csomókat, feszültségeket okozva. Ezeket csak úgy tudjuk megszüntetni, ha a lelkünk mélyéről felhozzuk, felszabadítjuk.

A kineziológiai masszázs elsődleges célja a lelki gócok felszámolása, amely visszahat a fizikai problémákra. Masszírozás közben stresszoldó és frissítő energiák csatornázása, illetve azok harmonizálása történik, amely nemcsak a testet, hanem a szellemet és a lelket is egyaránt megújítja. Ez a masszázsfajta több ponton is eltér a hagyományos masszázs technikától, leginkább nyomó- és simító mozdulatokból áll.

Masszírozás közben a masszőr a lelki pontokat stimulálja, kérdéseket tesz fel, amikre nem csak agyunkkal, de az izomzatunkkal is válaszolunk, ez segíti a szakembert abban, hogy feloldja a feszültségeket. Az elnyomott fájdalmak, félelmek felismerése által felszabadítja a lelket, elindítja a test öngyógyító folyamatait. A lelki csomók - diszharmóniák oldódásával nemcsak a szellem frissül, de a különféle fájdalmak is enyhülnek, elhasználódott méreganyagok, vegyületek távoznak és a bőr is szépül, fiatalodik. Amikor a test és a lélek megújul, akkor a tudatalatti félelmek is megszűnnek, így nem pusztán egészségesebbek leszünk, de az immunrendszer is erősödik, tehát a betegségekkel szemben ellenállóbbá válunk. Ennek a masszázsfajtának a harmónia helyreállítása és az öngyógyítás beindítása a fő célja. Gerincferdülésre, hátfájásra légző gyakorlatokkal és finom rezgésű masszírozással csodálatos eredményeket lehet elérni.

A kineziológia napjaink fejlődő, hatékony stresszoldó technikája, ezen alapul ez a masszázs módszer, mely a stressz kezelésének egy másfajta megközelítését testesíti meg. Eredményességét nagyban elősegíti, ha a masszázs kineziológiai kezeléssel - terápiával is kiegészül.

A kezelés időtartama 1, illetve 1,5 óra lehet.