Hétköznap 8-21, Szombat 8-15 -ig.
Telefon +36 70 299 9140

Gyógypedikűr kezelés - Körömgomba kezelés

 
 
A megfelelő lábápolás és körömápolás korunkban elengedhetetlen alapigény lett. A jó megjelenéshez hozzátartozik az ápolt láb és köröm.
 

Lábunk viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. A rosszul választott , nem elég kényelmes cipőnek köszönhetően a lábak deformálódnak, így kialakulhat bőrkeményedés, tyúkszem, bütyök, és a köröm is benőhet.

Lábaink napi terhelése nagy igénybevételt jelent, ezért nélkülözhetetlen a megfelelő karbantartásuk. Az esetenként kialakult bőrkeményedések, benőtt és gombás körmök nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi problémát is okoznak. Az elváltozások elhanyagolása esetén járás közben állandó fájdalom rontja az életminőséget.
Az esztétikai pedikűrön kívül gombás köröm, benőtt köröm terápiájára speicalizálódott kezeléseket is végzünk. A kezelés során tyúkszem, benőtt köröm, bőrkeményedés szakszerű eltávolítását végezzük el. A gyógypedikűr kezelés, ellentétben a díszítő lábápolással, a hangsúlyt a láb esetleges deformitásából adódó problémákat segít megoldani.
 Ilyen lehet például a bőrkeményedés, a tyúkszem (ami egy befelé, kúp alakban terjedő bőrkeményedés), körömbenövés. Ezek rendszeres kezelése feltétlenül szükséges a teljes komfort érzethez és az ápolt megjelenéshez.
Bőrtípustól függően ajánlott az áztatáson felül bőrradír és a kezelést követő, a bőrszáradást csökkentő, illetve eltüntető, különböző természetes olajokkal való láb- és talpmasszázs.

A pedikűrös által rendszeresen végzett kezelésekkel a problémák megelőzhetőek, orvosolhatók.

Szakképzett kollégánk által végzett eljárások, talpreflexológiai masszázzsal egybekötött komplex terápiák a tradicionális szakmai megoldások révén rendkívül hatékonyak és megbízhatóak, forduljon hozzá bizalommal.